Fashion&Beauty

Cipőtrendek 2023 tavaszára – mutatjuk, mit érdemes választanod az idei szezonra

Ahogy azzal mindannyian tisztában vagyunk, a női cipők divatja évről évre változik. Így tehát érdemes minden hölgynek tisztában lennie az aktuális trendek alakulásával a stílusos megjelenésért. Természetesen az idei szezon sem jelent kivételt, hiszen a divatvilág rohamos változásai nem hagyták érintetlenül. Melyek tehát a legdivatosabb női cipők 2023 tavaszán?

Gladiátorszandálok

A melegebb időjárás beköszöntével jó választásnak bizonyulnak majd a különféle gladiátorszandálok innovatív változatai a tavaszi szezon alatt. Ezekből már számtalan modellt találhatunk. A hosszú bőr pántokkal díszített lábbelik pedig nem csak rendkívül mutatósak, de ugyanennyire kényelmesek is. Érdemes lehet azonban a klasszikus, natúr színek helyett megpróbálkoznunk a színesebb árnyalatokkal is, hiszen idén kétségkívül ezek kerülnek a porondra. Egy-egy ízléses, zöldes árnyalatú modell például kétségkívül jó választást jelent majd. Továbbá érdemes megemlítenünk, hogy sok áruházban talán nem ilyen megnevezéssel kínálják ezen lábbeliket, azonban a hosszú bőr pántokkal készült modellek, amelyek az egykori gladiátorok viseletére hajaznak, összetéveszthetetlenek más fazonokkal. Tehát a női cipők között nézelődve azonnal felismerhetjük ezeket a különleges darabokat.

Fémes árnyalatok

Az idei tavasszal a különféle fazonú lábbelik fémes árnyalatokban pompázó modelljei is előtérbe kerülnek. Így az arany-, ezüst- és bronzhatású cipők mindenképp jó választásnak bizonyulnak a szezonra. Ezek kellően ízléses, mégis univerzális viseletet jelentenek, hisz nagyszerűen kombinálhatók szinte bármely színárnyalattal. Legyen szó szandálról, bokacsizmáról, balerináról vagy épp tűsarkúról, az ilyen árnyalatokban pompázó modellek nagyban feldobhatják tavaszi szettjeinket. Ilyen fémes hatású lábbeliket pedig bőségesen találhatunk a CCC kínálatában is, ahol érdemes lehet alaposabban is körülnéznünk, hiszen az általa felsorakoztatott széles választékot mind áruházaiban, mind pedig weboldalán egyszerűen beszerezhetjük, barátságos árak mellett. Így a CCC naprakész kínálata jó választást jelenthet, ha kíváncsiak vagyunk a legújabb női cipő trendek modelljeire.

metál arany tavaszi oxford cipő

Balerinacipők tavaszias árnyalatokkal

A balerinák piaca évről évre egyre több különleges modellel gazdagodik, ami remek tanúbizonysága annak, hogy mekkora a kereslet ezekre a lábbelikre. Így az idei trendek alatt sem kell hanyagolnunk kedvenc fazonunkat, hiszen szép számmal akadnak olyan modellek köztük, amelyek az aktuális divat értelmében rendkívül népszerűnek számítanak majd a tavaszi szezonra. A bézs különféle árnyalataiban pompázó balerinák például kiemelkedőnek számítanak ezen időszak alatt, hiszen egy olyan színről van szó, amely tökéletesen megjeleníti az évszak hangulatát. Ugyanez természetesen elmondható a barna és a zöld színeket viselő modellekről is. Így ha szeretnénk ízléses, visszafogott, ugyanakkor kényelmes tavaszi viseletet magunknak, akkor ezen lábbelikkel mindenképp jól járunk majd.

Lead fotó, fotó: Pexels /Cottonbro Stuidos, Apostolos Vamvouras/

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...