Fashion&Beauty

Zseniális trükk: Így csinálj tartós szemöldökfestést otthon, festék nélkül

Olcsó, tartós és látványos.

Gyönyörű szemöldök

Manapság már a szemöldökünkre is nagy figyelmet fordítunk, hiszen míg pár évvel ezelőtt a természetes, saját szemöldökünkkel hódítottunk, addig manapság már ennek is komoly divatja van. Most épp a vastag, dús, mégis természetesnek tűnő szemöldökök a divatosak, ami azoknak, akiknek ebből nincs túl sok, muszáj valamit kipróbálniuk. Bár már számos lehetőség van a szemöldök tökéletesre formázására, hiszen megrajzolhatjuk ceruzával, dúsíthatjuk szemöldökspirállal, sőt akár ki is tetováltathatjuk. Az első kettő variáció azonban túl időigényes és nem is mindig sikerül, a második pedig meglehetősen drága, így nem mindenki engedheti meg magának. Most azonban megtaláltuk megoldást a ritka szemöldökre, amivel otthon, házi alapanyagokkal mindannyian be tudjuk festeni.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…