Fashion&Beauty

Így illatoznak ők: íme, a legnagyobb sztárok kedvenc parfümjei

Mindig is kíváncsi voltál arra, milyen illata lehet Victoria Beckhamnek, Margot Robbie-nak vagy Hailey Biebernek? Cikkünkből most megtudhatod!

Milyen illata van a hírességeknek?

A sztárok is jól tudják, hogy a tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen a megfelelő parfüm. Egy hozzánk illő illat nem csak tökéletes önkifejező eszköz, de akár hatással lehet a megítélésünkre is, illetve a saját hangulatunkat is képes befolyásolni. S ahogyan nekünk sem minden illat tetszik, úgy a hírességek is meglehetősen válogatósak – míg egyesek a virágos, romantikus nőies aromákat kedvelik, addig mások az erősebb, férfiasabb illatok rajongói. Galériánkban most összegyűjtöttük 6 híresség kedvenc parfümjét, így végre megtudhatod, milyen illatfelhőt hagynak maguk után a legnagyobb sztárok:

Kate Moss egyszer elárulta, nem hagyja el a házat anélkül, hogy ne parfümözné be magát. Kedvence a Serge Lutenstől a Fleurs D'Oranger.
Kattints a további képekért!

Nemcsak az illatszer minőségén, de a helyes használatán is múlhat a parfüm tartóssága. Cikkünkben most eláruljuk, mire érdemes figyelni, ha minél tovább szeretnéd érezni magadon kedvenc illatodat!

Leadfotó: 123rf
Forrás: EVOKE

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.