Fashion&Beauty

Ezek a legrondább szettek, amiket a sztárok viseltek karácsonykor

A Grincs hozzájuk képest smafu.

A nagy karácsonyi stílusvarázs... SE!

Az ünnepek közeledtével izgatottan készülünk... mindezt általában kissé ingerülten, sokszor az utolsó napokra hagyva tesszük. Ilyenkor rohanva próbáljuk megszerezni azt, aminek szeretteink a legjobban örülnek... vagy csak mi gondoljuk így, hogy szükség van még egy "izére". Persze az sem mindegy, hogy a karácsonyi hangulatunkat hogyan lehet még inkább fokozni, például csecsebecse ruhadarabokkal, és kiegészítőkkel, amit a sztárok is szívesen viselnek a nagy ünnepi lázban. Nézzünk néhány egészen elképesztő darabot a "Christmas style" repertoárból. Tartsatok velem egy fergeteges, kissé groteszk karácsonyi buliba, ahol ígérem, nem fogtok unatkozni.

Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek...

Nézzük a hölgyeket

Sztárjaink első ránézésre igen intenzív megjelenést mutatnak... de azt gondolom sokadik ránézésre sincs ez másképp. Meghan Trainor nem bízta a véletlenre. A karácsonyfa ruhán nem csak a díszek, de az ajándékok is megjelennek... becsomagolva! Irigylem, bár én is itt tartanék. Valahogy meg sem lepődöm, hogy Lady Gaga egy komplett feldíszített fenyőfát visel a fején. Polgárpukkasztó megjelenése számomra teljesen természetes, hiszen tőle ezt már megszokhattuk. Hillary Clinton inkább az időtlenséget tükrözi ezzel a télapós pihe-puha kardigánnal. A klasszikus karácsonyi színek vidámságát csak Mrs. Clinton arckifejezése töri ketté... lehet, neki sem tetszett annyira. Katy Perry a H&M kapányfotózásán ezzel a manós Elfi Selfie pulcsival hirdette az ünnepeket. Az limitált szériás kollekció nagy sikert aratott, hiszen nem csak szórakoztatta a vásárlókat, de ötleteket is adott az ünnepi szettek kialakításához... nem úgy, mint a 3 dimenziós fellépőruhája.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...