Barnából platina: sztárok, akik meglepő frizuraváltáson estek át idén

Szerinted melyik hajszínnel dögösebbek?

Sztáros frizuraváltások 2017-ben

Láttunk idén is elképesztő frizuratrendeket, hajmeresztő árnyalatokat, festéti technikákat, az egyik szélsőséges ezek közül pedig a barnáról platinára való áttérés volt, amit a hollywoodi hírességek szép számmal ki is próbáltak. Ha már úgyis belelendültünk az év végi divatleltárba, akkor ezúttal azokat a sztárokat mutatjuk be nosztalgia gyanánt, akik szó szerint eléggé megvilágosodtak 2017-ben. Ehhez annyi segítséget kérünk tőled, hogy szavazd meg, egy-egy esetben melyik verzióval néz ki jobban az adott celeb.

Selena Gomez

November végén mi is beszámoltunk róla, hogy az énekesnő drasztikus frizuraváltáson esett át, és platinaszőke hajjal jelent meg az American Music Awards díjátadó gáláján. Mi még mindig csak kamillázunk, hogy ennek mi értelme volt, de Selena elmondása szerint a közel jövőben nem hajlandó megválni a világos árnyalattól, tekintve, hogy kilenc órát töltött érte a fodrásznál.

Kim Kardashian West

KKW idén az őszt köszöntötte platina szálakkal, Kim szeptemberben váltott sötétbarnáról világosszőkére. Egyébként nem ez volt az első eset, a sztár 2015 márciusában a párizsi divathét alkalmából is "megőszült", de az a változás csak rövid ideig tartott.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!