Fashion&Beauty

Tanácsok a kozmetikumválasztáshoz a szoláriumstúdiódba

Ha szoláriumstúdió tulajdonosaként szeretnél lépést tartani a konkurenciával, akkor a rendelkezésre álló gépek mellett érdemes különböző szolárium-, illetve barnulást segítő, bőrápoló krémeket is elérhetővé tenned a vendégeid számára.

Érdemes tehát minél előbb elkezdened feltölteni a polcaidat a Hollandimpex KFT kozmetikum kínálatában kapható különböző márkák termékeivel. Ha netán bizonytalan lennél azzal kapcsolatban, hogy melyik termékeket válaszd, az alábbi tippeket mindenképpen olvasd el!

A legfontosabb, hogy legyen választék

Még akkor is, ha csak egy bizonyos márka szimpatikus neked, mondjuk a Soleo, mindenképpen törekedj arra, hogy minél több bőrtípusra készült és minél többféle kozmetikumot beszerezz tőlük, hogy legyen választékod!

Mi egyébként kifejezetten szeretjük tőlük az aloe vera gél alapú, intenzív barnulásgyorsító, vadkenderkivonattal, tirozinnal és répaolajjal készült Orange cake szoláriumozás előtti krémet. A használata során ugyanis fantasztikus, narancsos süti illat terjed a levegőben.

De a barnító hatóanyagokban gazdag, koffeinnel készült, erőteljes, bronzeres, aloe vera gél alapú Jungle fruit szoláriumozás előtti kozmetikum is egy nagy kedvencünk, mivel amikor felkenjük magunkra, az illata gondolatban elrepít minket egy trópusi szigetre.

Ha nem ragaszkodsz egyetlen márkához

Mivel valószínűleg a vendégeid ízlése és a bőre sem lesz egyforma, így ha nem ragaszkodszegyetlen márkához, akkor mindenképpen érdemes arra törekedned, hogy minél vegyesebb legyen a kínálatod.

Célszerű az allergiára hajlamos irritatív bőrképpel rendelkezőkre külön gondolnod néhány gyulladáscsökkentő, bőrvédő mechanizmusokat segítő krémmel, hogy ők meg tudják oldani a bőrük védelmét a mesterséges napozás közben is.

De egyébként abból a szempontból is jó ez a taktika, hogy ezáltal a választékodban az ár tekintetében is nagy lesz a szórás. Így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő kozmetikumot.

Húzó márkákra mindenképpen szükség lesz

Bár a kínálatod összeállításánál törekedned kell a változatosságra, ám az sem túl szerencsés, ha a vendégeid a polcra tekintve azt érzik, hogy csupa ismeretlen terméket akarsz rájuk sózni. Ezért is elengedhetetlen, hogy a választékodba olyan neves márkák is kerüljenek, amelyeket valószínűleg ők is ismernek.

Egy extra tanács a cikk végére

Hiába a sokféle termék, ha a személyzet, aki árulja, nem tud róluk szinte semmit. Ennek következtében ugyanis nem lesz képes tanácsot adni a vendégeidnek azzal kapcsolatban, hogy melyik kozmetikumot érdemes választaniuk, vagy melyik az, amelyik a legideálisabb az ő bőrük számára.

Ez pedig hihetetlen amatőr hatást kelt majd a szemükben, ami akár hosszú távon az elvesztésüket is eredményezheti. Így arra is érdemes mindenképpen kiemelt figyelmet fordítanod, hogy a személyzet is legyen felkészült.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?