Szoknya vagy nadrág? Mutatjuk, melyiket csípik jobban a pasik

Szoknya vagy nadrág? Örök kérdés egy randi előtt. Most felmérést készítettek, hogy kiderüljön, melyiket preferálják jobban a férfiak. Nézd meg az eredményt cikkünkben.

Szoknya vagy nadrág?

Vannak nők, akik imádnak szoknyában járni, amíg mások kifejezetten kényelmetlennek és gondterhesnek élik meg annak viselését. Egy randi alkalmával örök kérdés, vajon melyik a jobb választás, túl közönséges-e egy szoknyával indítani, vagy illetlenség-e egy farmernadrágban menni. A Quora felhasználói most döntöttek ebben az örökérvényű kérdésben.

Az eredmény elég egyértelmű, ám többen is kommentálták a szavazást, hogy kicsit árnyalják a véleményüket. Elsősorban az a fontos számukra, hogy akár nadrág, akár szoknya a választott darab, az megfelelően kihangsúlyozza a nő alakját. Nem vetik meg, ha egy nő nadrágban megy a randira, hiszen az azt jelenti, hogy laza és fesztelen, egyáltalán nem aggódja túl az eseményeket. Titkon azonban mégis jobban preferálják a szoknyát akár egy randin, akár a hétköznapokban, mivel az végtelenül elegánssá teszi a nőt, amit rajongásig imádnak.

Fontos azonban megjegyezni, bármi is az eredmény, a legfontosabb az, hogy csak olyan ruhát vegyél fel, amiben kényelmesen érzed magad. Nincs olyan ruhadarab, ami ennél az érzésnél szebbé tenne.

Íme a legdögösebb szoknyák a szezonban:

Twinset szoknya
Kattints a további képekért!

Leadfotó: answear.hu

Oldalak