Szépségtrükkök, amikkel azonnal tíz évet fiatalodhatsz

Nem is gondolnád, mikre kell odafigyelned hozzá.

Ideje átnézned a sminktáskád

Ha néhány évet szeretnél fiatalodni,csak pár apróságra kell odafigyelned és lenyűgöző eredményeket érhetsz el. Összeszedtünk neked néhány apróságot, amiket ha megfogadsz, akár 10 évet is letagadhatsz a korodból, és csak pár sminktrükkön kell változtatnod.

Szemöldökkontúr

Kevesen tudják de a szemöldök festett, mű hatása jó pár évet öregít. Ám ha természetes vonalakra törekszel, ami ráadásul mostanában nagyon trendi is, rengeteget fiatalodhatsz vele. Szerencsére a rajzolgatással sem kell bajlódnod, számos üzletben kaphatóak szemöldökspirálok, melyekkel csak át kell fésülnöd a szemöldököd, és máris gyönyörű hatást érsz el vele.

Matt helyett ragyogó bőr

Tudjuk, hogy a matt hatású alapozó nagyon trendi, de nem árt óvatosan bánni vele. A túlzott mattító hatás jópár lapáttal rátesz a korunkra, ellenben a ragyogó, krémes állagú alapozók választása és a highlighterrel üde, fiatalos és friss hatást érsz el.

Túl sok smink

Mi is imádunk sminkelni, de a kevesebb néha több. Ez alól a tökéletes bőr se kivétel, a túl sok réteg nem szép. Ellenben ha vékonyan alapozzuk a bőrünket, nem csak könnyebben tud lélegezni a bőrünk, de a hatás sokkal természetesebb, fiatalosabb is.

Fotók: Brightside.me

Oldalak

Szólj hozzá Te is!