A legfrissebb szépségtrendek a bőrápolástól a sminkelésig - ezekre kattanunk rá idén

Külsőnk megfelelő ápolásához sok minden hozzátartozik: frizura, bőr, smink, köröm karbantartása. Körülnéztünk egy kicsit és cikkünkben bemutatjuk, mely trendek lesznek porondon 2021-ben a szépségiparban, hogy már most képben legyél.

Szépségtrendek 2021-ben

Év elején mindig előrevetítjük, milyen újdonságokkal rukkol elő adott esztendőre a divat- és szépségipar. Azzal kapcsolatban, milyen darabokat viselünk majd idén, már jó pár cikk született nálunk, viszont a szépségtrendekről eddig még nem ejtettünk szót. Az alábbi összeállításunkban találsz frizuradivatot, bőrápolással kapcsolatos iránymutatást, de azt is megtudhatod, milyen stílusú körmök hódítanak 2021-ben, illetve hogyan sminkeljük magunkat, ha tökéletes megjelenést szeretnénk. Íme a repertoár.

Frizura

Hajviselet kategóriában két nagy trend tarol majd: a 60-as évek retró frufruja a tépett, középhosszú fazonnal, valamint szín tekintetében a rézvörös lesz a telitalálat árnyalat. Visszatér még a klasszikus bob, illetve a különféle merész melírtechnikák sem vesznek el a süllyesztőben.

Smink

Idén abszolút a természetesség lesz a menő, valamint a kevesebb több elve érvényesül majd a sminkelés terén - nagy sikernek örvend egész évben az úgynevezett "no makeup" megjelenés, amit számos youtubertől megtanulhatsz elkészíteni videók segítségével.

Videó a sminkhez

Bőrápolás

Az öregedésgátlás minden eddiginél fontosabbá válik idén, ám nem plasztikai megoldásokkal érjük el a fiatalodást. Épp ellenkezőleg: a lehető legtermészetesebb módon újíthatjuk meg arcunk állapotát, más nem kell hozzá, mint egy masszázs. Építsd be a szépségrutinodba hetente legalább kétszer - meglátod, csodát tesz.

Íme egy "oktatóvideó", hogyan érdemes végezni

Köröm

A natúr vonal ebben a kategóriában is viszi a prímet: a francia továbbra is első helyen áll a népszerűségi listán 2021-ben, utána következnek a nude árnyalatok (rózsaszín, bézs és ezek tónusai). Formát tekintve is a visszafogott, rövid, ovális alak lesz a nyerő.

Összességében tehát 2021 a természetesség éve lesz, ami a szépségtrendeket illeti.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!