Fashion&Beauty

Szépítsd a hőst! Új magyar mozgalom indult, amitől könnyekig meghatódtunk

Nőként nem tudunk elképzelni ennél szebb gesztust.

Itt az ideje köszönetet mondani

Hősök nem csupán a csatatereken születnek, és nem csak az a hős, akinek a nevével a történelemkönyvek lapjain találkozunk. Sok ezer hétköznapi hőst szülnek a nehéz mindennapok, akiknek nem tudunk elégszer köszönetet mondani. Pedig különösen most lenne fontos, hogy értékeljük az ő munkájukat, hiszen a koronavírus-járvány óriási terhet ró mindenkire, különösen az egészségügyi dolgozókra.

Számos civil kezdeményezés született annak érdekében, hogy a nehéz helyzetben segítő kezet kaphassanak a rászorulók, most pedig egy új, megható összefogásnak lehetünk tanúi vagy akár részesei.

„Úgy gondoljuk, az élet rendje az, ha egyszer kapsz, máskor adsz. A koronavírus ideje alatt tevékenykedő hétköznapi HŐSÖK most erőn felül teljesítenek, hogy mi nyugalomban, kényelemben, biztonságban legyünk. Viszont eljön majd az idő, amikor meghálálhatjuk nekik ezt az áldozatos munkát.” – hívja fel a figyelmet ügyére a szepitsdahost.hu.

Az összefogás a küldetésük

Az új mozgalom keretében összefogtak a szépségiparban dolgozók és elindították a Szépítsd a HŐST akciót. Bőrgyógyászok, fodrászok, jóga-oktatók, kozmetikusok és még sokan mások csatlakoztak a nemes ügyhöz. Tervük az, hogy szolgáltatásaikkal megajándékozhassák azokat, akik vállalva a durva hétköznapok diktálta munkát a járványügyi helyzetben emberfeletti erővel dolgoznak értünk. Ezzel segítve az orvosok, ápolók, mentősök, tűzoltók, rendőrök, katonák és a postákon, gyógyszertárokban, valamint a kereskedelemben dolgozók életét, akik a veszélyhelyzetben is helytállnak az élvonalban. A Szépítsd a HŐST gyűjtőoldal lehetőséget ad a dolgozóknak, hogy kedvükre válogassanak a kedvezményes szépészeti szolgáltatásokból.

Megtudtuk, mennyi időt kell még kiböjtölnünk.

Leadfotó: 123rf.com
Fotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.
Fashion&Beauty
Egy tökéletes világban a nap minden pillanatában makulátlan szemsminkkel lépnénk az utcára. Ez azonban nem mindig lehetséges. Persze vannak kisebb csodaszerek, amik segítségünkre lehetnek a sminkünk...