Fashion&Beauty

Ezzel a szuperolcsó termékkel 1 perc alatt tökéletes szemöldököt készíthetsz magadnak

Rengeteg új szemöldöktrend látott napvilágot az elmúlt hónapokban. A felfele fésült stílus még mindig menő, ezért megmutatjuk, hogy te hogyan készítheted el magadnak otthon.

Olcsó, egyszerű trükk

A szappannal készített szemöldök egyszerű, divatos, és tökéletesen keretezi az arcot. Már évek óta a dús, sötét szemöldök a trendi, de egyre több hírt olvashatunk arról is, hogy ismét visszajön a vékonyabb fazon. Ez azonban ne szegje a kedvünket, hogy kipróbáljuk a szappanos szemöldököt, amit már évek óta a sminkesek is előszeretettel alkalmaznak. Arról nem is beszélve, hogy tényleg egy filléres trükkről van szó!

Könnyedén kipróbálhatod te is Ez a megjelenés eredetileg a közösségi médiában vált népszerűvé. Az egyik legjobb dolog ezzel a trenddel kapcsolatban, hogy választhatsz természetes sminket az arcod többi részén. Ezenkívül számos sminkmárka gyárt már olyan termékeket, amelyek segíthetnek elérni a megjelenést.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.