Fashion&Beauty

A szemkörnyék hatékony kezelése: viszlát karikás, táskás szem és szarkalábak!

A szemkörnyék bőre érzékenyebb és vékonyabb, mint arcunk többi része: az idősödés jelei is itt látszanak meg először, gondoljunk csak a szarkalábakra. Mivel kényes területről van szó, más – vagy kiegészítő- kezelést is igényel. Egyes orvos-esztétikai beavatkozások azonban a szemkörnyéken is bátran és hatékonyan alkalmazhatók. Lássuk a lehetőségeket!

Enyhíthetjük a panaszokat

Az idősödés természetes folyamatán kívül az egészségtelen életmód, a kialvatlanság, az UV sugárzás, a hormonszintváltozás, esetleg irritáció is hatással lehet a szemkörnyék bőrére, amitől tekintetünk fáradt és fakó lesz, bőrünk kiszáradhat, megduzzadhat, esetleg sötét karikák jelenhetnek meg a szemünk alatt. Az olyan, kifejezetten erre az érzékeny területre hangolt esztétikai beavatkozásokkal viszont, mint a Nucleofill Soft vagy a mikrotűkkel rendelkező dermaroller, enyhíthetjük a panaszokat és hosszútávú eredményt érhetünk el.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Fiatalos, üde tekintet a polinukleotidok erejével

A Nucleofill Soft szöveti stimulátor egyszerre hármas hatást kifejtve segíti a szemkörnyék bőrének regenerálódását: hidratál, aktívabb működésre stimulálja a sejteket és megköti a szabadgyököket. A polinukleotid gélt közvetlenül a szem környékén fecskendezzük a bőrbe és - ami ennek a kezeléstípusnak egyik nagy előnye- ezt akár a szempillavonalhoz nagyon közel is tehetjük. A kezeléssel enyhíthetjük az oxidatív stressz és egyéb káros környezeti hatások látható jeleit, mélyhidratáló hatással bír és a kollagéntermelődést stimulálva segít visszanyerni bőrünk teltségét, rugalmasságát.

szemkörnyék ápolás injekció férfiaknak

Parányi mikrotűkkel a szemkörnyéken is

A rendkívül érzékeny szemkörnyéki terület kezelésére fejlesztették ki a parányi mikrotűkkel rendelkező dermarollert is, amely természetes módon újítja meg a bőrt. A még nagyobb hatékonyság érdekében növényi őssejt kivonatokat, sejtépítő biopeptideket, antioxidánsokat és aminosavakat tartalmazó Genosys EyeCell szemkörnyékápoló rendszerrel kombináljuk. A kezelés hatására erősebb és rugalmasabb kötőszöveti sejtek veszik át az elöregedő társaik helyét, lecserélődik a sejtállomány, bőrünk pedig visszanyeri rugalmasságát és egészséges állapotát.

szemkörnyék kezelése ápolása szarkalábak mikrotű

Otthoni szemkörnyékápolás

A szemkörnyéki esztétikai kezelések hosszantartó hatását támogathatjuk a mindennapi bőrápolás során használt szérumokkal és krémekkel is. Ilyen az Iluma Intense Brightening Eye Créme is, ami a növényi tápanyagokkal, peptidekkel és innovatív fehérítő összetevőkkel segít halványítani a szem körüli sötét karikákat, feszesíteni a laza bőrt, hogy tekintetünk ismét vibrálóan fiatalossá váljon.

image skincare iluma krém

Érdekel valamelyik kezelés? Októbertől minket is elér az áremelkedési hullám, de szeptember 30-ig még a régi áron foglalhatsz, akár későbbi időpontra is! Ne habozz, jelentkezz kezelésre online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.