Fashion&Beauty

Te is nap mint nap küzdesz a szem alatti karikákkal? Ezek a filléres trükkök percek alatt megszüntetik a problémát

Azt hisszük, hogy a szemek alatti sötét foltokat nem könnyű eltávolítani, pedig nem is gondolnánk, mennyi csodaszerre bukkanhatunk a természetben.

A leghatásosabb módszerek

Nem is gondolnánk, pedig idővel a kevés alvás, a dehidratáltság és a rossz táplálkozási szokásaink is mind-mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a szemünk alatti terület egyre érzékenyebb legyen, és megjelenjenek rajta azok az utálatos karikák. Ugyanakkor, ha gyors segítségre van szükségünk, elég, ha csak körbe nézünk a konyhánkban, egyből találunk néhány megfelelő hozzávalót, melyek a segítségünkre lehetnek. Számos praktikus megoldás létezik erre a problémára, melyek mind olcsók, és akár percek alatt megszüntetik a karikákat. Részletek a galériában!

A zöld tea tele van antioxidánsokkal, amelyek hatékonyan vehetik fel a harcot a karikákkal szemben. Használat után vétek lenne a szemetesbe hajítani egyből a filtereket. Hagyd egy kis időre fagyasztóban, majd hűsítsd le a kívánt területet velük.
Kattints a további képekért!

Egy rövid, de annál hatékonyabb hidratálótrükk a koreai nők titka – mint kiderült, ennek köszönhetik hibátlan, ragyogó és ráncmentes bőrüket.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Healthline

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....