Fashion&Beauty

Így tüntetheted el a striákat otthon: olcsó módszerek, amik tényleg beválnak

Mutatunk néhány trükköt a striák, terhességi csíkok eltüntetésére.

5 módszer, ami segíthet

Először is, azt nagyon fontos leszögezni, hogy semmi probléma nincsen a striákkal, teljesen normális, és nőies "bőrhiba". Ha azonban TÉGED zavar, akkor mutatunk néhány módszert, ami segíthet eltüntetni őket. Egyelőre sajnos nincs olyan konkrét hatóanyag, amely kifejezetten a terhességi csíkokra, striákra nyújtana megoldást. Viszont, szerencsére van néhány trükk, amely segíthet abban, hogy megelőzzük a kialakulásukat és később kicsit erősítsük, gyógyítgassuk a bőrt. Azt is meg kell említenünk, hogy a striákra való hajlam örökletes lehet, így valaki küzd vele, valaki nem. Ha te az első csoportba tartozol, és szeretnél tőlük megszabadulni, mutatjuk, hogy mit csinálj.

Mutatunk 4 pénztárcabarát, és 1 drágább megoldást és eszközt a megelőzésre, eltüntetésre:

Megelőzésre: olívaolaj, kókuszolaj Az olívaolaj tele van antioxidánsokkal, így már a terhesség alatt érdemes kenegetni vele az érintett területeket. Ezek az antioxidánsok segítenek védekezni a különböző káros folyamatok ellen, így segítenek megelőzni a striák kialakulását is. A kókuszolaj pedig megerősíti a bőr védőrétegét, így gyorsabban gyógyul a bőr, ezáltal ez a módszer is igen hatásos lehet.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.