Hirdetés

Medveczky Ilona ismét „gálázott” a Story Gálán – Ilyen vad öltözékekbe bújt a díva az évek során

Medveczky Ilona saját házibulijának tekinti a Story Gálákat, hiszen minden évben az esemény egyik fénypontja az ő megjelenése és különleges performansza. Öltözékei nem mindig maradnak a mai értelemben vett ízlésesség határain belül, de polgárpukkasztó stílusa nélkül nem is lenne ő az a Medveczky Ilona, akit szeretünk.

2013-ban népviseletben

A meglepően zárt ruhát tetőtől talpig kalocsai hímzés díszíti, még a művésznő cipője is hímzett volt és ha mindez nem lenne elég, akkor Ilona sminkje is kékben és pirosban játszott. Mint mindig, ez a szett is kicsit színes, kicsit hivalkodó, kicsit sok, olyan igazán „ilonás”.

2014-ben szőrösen

A táncművésznő 2014-ben a lila szín rabja lehetett, lila szőrmepamacsokkal díszített blézert, lila fejdíszt és lila rúzst viselt. Érdemes azonban egy pillantást vetni a kiegészítőkre, a miniatűr táska és a csodás vintage karkötő igazán gyönyörűek.

2015-ben börleszkesen

Tavaly börleszk-táncosnőként vonult be a gálára a díva, és szerintünk ez volt eddig a legkihívóbb szett, amiben valaha láttuk őt. A flitteres extramini ruha, a rácsos harisnya, a bársony kesztyű, a piros-fekete szőrmemellény és a csillogó ékszerek együtt már olyan szinten túlmentek egy határon, hogy nem tudjuk nem értékelni ezt a fajta igyekezetet. Látszott, hogy Ilona rendkívül büszke csodás alakjára – amit valljuk be, meg is tudunk érteni – és ezt mindenáron meg szeretné mutatni. Ráadásul táncművész lévén a börleszk is közel áll a szívéhez. Ilona célja nem lehetett más, mint a polgárpukkasztás, és ez tökéletesen sikerült is, csillagos ötös.

Ha kíváncsi vagy a művésznő idei ruhájára, kattints!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!