Fashion&Beauty

Sokkal hatásosabb lesz a kozmetikumod, ha ezt az egyszerű dolgot csinálod vele

Valószínűleg veled is szembejött már olyan mini hűtőszekrény, amely a kozmetikumok tárolására szolgál. Egyelőre még vita tárgya, hogy a kozmetikumok hűtése valóban jót tesz-e a bőrnek, azonban egyes termékeknek biztosan nem árt, sőt, még előnyöd is származhat belőle.

A hűtés segíti a termék hatékonyságát?

Ron Robinson kozmetikus vegyész és a BeautyStat alapítója szerint ,,Néha a hidegebb termékek nyugtatóbbak és frissítőbbek lehetnek. És bár a bőrápoló hűtése kellemes hatást eredményezhet, ügyelj arra, hogy ne hűtsd túl. Ne feledd, hogy a hideg hőmérséklet károsíthatja a bőr védőrétegét" - magyarázza Bryan Barron, a Paula's Choice termékfejlesztője. Az adott termék stabilitását hivatalosan nem ronthatja egy minihűtő, csak abban az esetben, ha túl hidegre van állítva.

Mutatjuk, hogy mely kozmetikumokat érdemes hűtőben tárolnod, hogy hatásosabbak legyenek!

Mivel a hűvös termékek csökkenthetik a bőrpírt, a puffadást és a gyulladást, ha használat előtt bedobjuk kedvenc arcmaszkunkat a hűtőszekrénybe, akkor jobban élvezhetjük a hatását. ,,A szemkörnyékápoló zselék és szérumok – nem a krémek – kiválóan alkalmasak a hűtésre, mivel a hideg segít a puffadás megszüntetésében" – erősíti meg Candace Marino, a Los Angeles-i kozmetikus és a Fresh nagykövete. ,,A gél alapú maszkok vagy fátyolmaszkok nagyszerűen hűthetők ugyanezen okokból."
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.