Így lehetsz a sípályák királynője! - Mutatjuk mi a trend a havasokon

A hétköznapokon is kínosan ügyelsz a megjelenésedre? Miért tennél hát másképp sportolás közben!? Ha Te is azon szerencsések közé tartozol, akik egy kis síeléssel kezdik az évet, olvasd el cikkünket, amiből megtudhatod, mi most a divat a sípályákon!

Egyszerű fazonok, letisztult vonalvezetés

Ha nem szeretnél úgy kinézni, mint egy feldíszített karácsonyfa, akkor az idei év egyszerű vonalvezetésű fazonjai között egész biztosan megtalálod, amit keresel! Semmi túlzó minta vagy felesleges dísztűzés, az idei tél monokróm darabjai tökéletes eleganciát suggallnak, így a sípályán is tökéletesen magabiztosnak érezheted magad!

Sportosan elegáns szettek

Ha a mindennapokban is inkább arra törekedsz, hogy választott darabjaid inkább passzoljanak egymáshoz, semmint hogy kitűnj a tömegből, akkor van egy jó hírünk, ezt az elvet ugyanis a sípályákon sem kell feladnod. Az egyszínű kabát egy hasonló árnyalatú alsórésszel az idén is abszolút megállja a helyét, a lényeg, hogy jó meleg legyen és kényelmesen érezd benne magad.

Színes összeállítások

Ha kezdő vagy, a színes darabokat neked találták ki, ezek alapján ugyanis könnyen megtalálnak a hóban, ha maga alá temetne egy lavina. Viccet félretéve, az idei nagy kedvenceink ezek a szuper, színes darabok lettek, amit kedvünk szerint kombinálhatunk a nekünk tetsző (természetesen szintén extra színes) alsórésszel. A szetteknek a hegesztett cipzárak adnak külön­leges fel­hangot, így tisztán érvényesülhet­nek a feketék és lime-​ok, a mélykékek és ezüst szürkék, az eper-​, és korallárnyalatok.

Femcafe-tipp (x)

Ha idén szeretnél biztosra menni, akkor a Heavy Tools síruháit Neked találták ki! A márka síkabátjai ugyanis nemcsak divatosak és kényelmesek, de több olyan hasznos, síelésnél nélkülözhetetlen kényelmi és technikai részletet is rejtenek, mint például a vízállóság (10000 mm/24h), a lélegzőképesség (8000 gr/m2/24h), a kétirányban állítható-levehető kapucni vagy MP4- és ételtartó zseb.

Szólj hozzá Te is!