Fashion&Beauty

Csodát művel Sandra Bullock bőrével ez a bizarr szokás: őrület, mivel kenegeti az arcát a színésznő

Hihetetlen, de Sandra Bullock egy cseppet sem öregedett a Beépített szépség óta; a színésznő 59 évesen is ragyog, bőre pedig szinte teljesen ránctalan, amit nem plasztikának vagy különböző szépészeti beavatkozásoknak köszönhet, hanem annak, hogy hosszú ideje ugyanazokat a szépségtrükköket követi.

Te kipróbálnád?

Sandra Bullock jövőre már a hatvanadik születésnapját fogja ünnepelni, ám ez egyáltalán nem látszik rajta, sőt: az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő mind a mai napig rendkívül csinos és fiatalos, ami elsősorban remek kisugárzásának, másodsorban pedig üde arcbőrének köszönhet. Tévesen azt gondolhatnánk, hogy bizonyára nem veti meg az esztétikai kezeléseket és szépészeti beavatkozásokat, valójában azonban szó sincs erről – Sandra mindig is a természetesség híve volt, és sosem feküdt kés alá. Ehelyett kialakított magának egy tudatos bőrápolási rutint, amely egészséges életmóddal és kiegyensúlyozott lelkivilággal párosul, így nem csoda hogy ennyi idősen is csak úgy tündököl. Galériánkban eláruljuk a hollywoodi filmcsillag legnagyobb szépségtitkait:

Jellegzetes barna tincseivel és vonzó mosolyával Sandra Bullock 59 évesen is pont úgy néz ki, mint amikor a húszas éveiben járt. Vajon hogyan sikerült megőriznie lenyűgöző kisugárzását úgy, hogy több mint három évtizede van reflektorfényben?
Kattints a további képekért!

Noha Kate Hudson már a negyedik X felett jár, bőre még mindig olyan ragyogó, mint a húszas éveiben – pedig bőrápolási rutinja pont olyan egyszerű és átlagos, mint bármelyikünkké.

Leadfotó: Annette Riedl/picture alliance via Getty Images

Forrás: Women's Health

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.