Fashion&Beauty

Így kell valójában rúzsozni: fogadjunk, hogy eddig te is rosszul csináltad, pedig így lesz tökéletes az eredmény

A Femcafe sminksuli első évadjának a végéhez értünk, az utolsó epizódban azt mutatjuk meg, hogy hogyan lesz tökéletes a rúzsunk, és még néhány egyéb rúzsos trükkel készültünk nektek.

A tökéletes rúzsozás titka

Hogy tökéletes megjelenésű legyen az ajkunk, érdemes néhány dologra odafigyelni. Nemcsak annyiból áll a sminkelésnek ezen része, hogy a rúzst applikáljuk, hanem előkészíteni is szükséges az ajkakat a tökéletes eredmény érdekében. A Femcafe sminksuli 5. részében ezt mutatjuk meg nektek, és azt is, hogy milyen más funkciói lehetnek még ennek a terméknek, ugyanis nem csak at ajkainkon használhatjuk. Nézd meg a videónkat, és ide kattintva a többi részét is Femcafe sminksulinak!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.