Milyen a rúzsod formája? Pontosabban jellemez téged, mint gondolnád

Nekünk minden jellemzés bejött.

#1 Általános - A családcentrikus

Ha van valami, ami a világon a legtöbbet jelenti számodra, az a család. Imádsz otthon lenni a szeretteid körében, és közös programokat szervezni. Nem vagy az a típus, aki megvárja, amíg a dolgok maguktól megtörténnek, ha akarsz valamit, azt el is éred. Határozott személyiség vagy, aki néha hajlamos túlagyalni az apróságokat is.

#2 Lapos - A maximalista

Nézz szembe vele, maximalista vagy. Szereted, ha a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak, egy bizonyos módon, nem csíped a kitérőket. A barátaid mindig számíthatnak rád, és soha nem áldozod fel az értékeidet. Nem ijedsz meg a komolyabb kihívásoktól, és ha nehézségbe ütközöl, akkor is tudod nyugodtan kezelni az adott helyzetet. Problémamegoldó képességed senkiéhez nem fogható.

#3 Hajlított - A kreatív

Ha egy szóval kellene definiálni téged, egyértelműen a kreatív lenne az. Képes vagy az átlagtól eltérő módon látni a dolgokat, energikus személyiséged szinte "beszippantja" a körülötted lévőket. Néhányan talán úgy vélik, többet is beszélsz a kelleténél, de ne hagyd magad megállítani! Ha párkapcsolatról van szó, épp ilyen lelkes vagy, ha megtaláltad a megfelelő személyt, beleadsz apait-anyait.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!