Ruhatrend a VMA díjkiosztón

A fellépések és a díjak mellett a ruhaköltemények is nagy szerepet kaptak.

Ahogy azt már megírtuk nektek, kiosztották az MTV Video Music Awards díjait. A látványos fellépések és Beyoncé izgalmas bejelentése mellett, (első gyermekével terhes) az énekesnők és színésznők divatos ruháikkal és kiegészítőikkel is hozzájárultak, hogy színesebbé tegyék az estét.
Katy Perry természetesen többször is átöltözött és mindig valami elképesztő ruhakölteményben tért vissza. De még ő sem tudta felülmúlni Nicki Minaj-t, akinek dalait ugyan nem díjazták, de a legnevetségesebb öltözék díját mindenképp a magáénak tudhatja.

 

A híres tinik felnőttnek öltöztek
A Disney sztárok igyekeztek legalább tíz évvel idősebbnek látszani a vörös szőnyegen. Ez a leginkább Demi Lovatonak sikerült, akiről senki meg nem mondaná, hogy még csak 19 éves. Miley Cyrus sem a korához legjobban passzoló kreációt választotta erre az estére, és a nőiesen csinos Selena Gomez mellett barátja, Justin Bieber még inkább egy kisfiúra emlékeztetett. Justin is mindent megtett, hogy előrukkoljon valami extrával, így magával vitte házi kedvencét Johnson-t, az aprócska kígyót.

Hollywood is képviseltette magát a neves eseményen. Katie Holmes a legjobb videó díját nyújtotta át Katy Perrynek, majd később az Avatar sztárja, Zoe Saldana is színpadra lépett Jared Leto társaságában.

A galéria alapján mindenki eldöntheti, ki volt a legelegánsabb szereplője a díjátadónak!
 

Oldalak