Fashion&Beauty

Íme a bizonyíték, hogy Rihanna a legjobb formájában van: vadító fehérneműben fotózták a popsztárt, aki szexibb, mint valaha

Rihanna sosem félt megmutatni a vadóc oldalát, ez pedig a kisfia születésével sem változott – a popsztár ma is egy igazi szexistennő, akit egyszerűen imád a kamera.

Ámulunk a szépségén

Rihanna talán még sosem volt annyira kivirágozva, mint az utóbbi hónapokban, ami nem csoda, tekintve hogy igazán mozgalmas évet tudhat maga mögött. Tavaly májusban világra jött első gyermeke, akiről a mai napig csak annyit lehet tudni, hogy kisfiú, ám az énekesnő még nem osztotta meg a nyilvánossággal a nevét. Azonban nemcsak magánéleti, hanem szakmai szempontból is van mire büszkének lennie, hiszen neki köszönhetjük a Fekete Párduc 2. főcímdalát, a Lift Me Up-ot, amit idén Golden Globe-díjra is jelöltek – mint megírtuk, természetesen az énekesnő is jelen volt a nemrég megrendezett gálán, ahova olyan káprázatos kreációba érkezett, hogy egyből maga mögé utasított mindenkit a vörös szőnyegen. És ez még nem minden: Rihanna üzletasszonyként is rendkívül sikeres, a közelmúltban pedig pont ő maga reklámozta a saját fehérneműit, melyekben annyira fantasztikusan nézett ki, hogy alig találjuk a szavakat. Mutatjuk:

A kilencszeres Grammy-díjas, barbadosi származású Rihanna napjaink egyik legnépszerűbb, legsikeresebb és legnagyobb hatású zenei előadója. Eddigi karrierje során nyolc albuma jelent meg, és számtalan közkedvelt sláger fűződik a nevéhez.
Kattints a további képekért!

Bár már több mint fél éve világra jött, a kisfiú neve még mindig hétpecsétes titok, de végre legalább az arcát láthatja a nagyközönség.

Leadfotó: Arturo Holmes/MG21/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!