Randibiztos szépségtrükkök, hogy tökéletes legyél

Még csak a randi közepénél vagytok mégis lefolyt már rólad a smink és tiszta kóc a hajad? Ha nincs nálad a sminkfelszerelésed, pár túlélőtipp segítségével gyorsan ráncba szedheted magad!

Dögös lobonc

Valóságos katasztrófa lehet, ha a randira igyekezve a pára vagy az eső tönkreteszi a gondosan elkészített frizurádat, de semmi gond, hisz ha szálkás vagy szöszös lesz a hajad, vesd be a mindenre jó kézkrémet! Egy borsónyi krémet tegyél a tenyeredbe majd egy kevés vízzel keverd össze és dolgozd el az egy perc alatt elkészített hajkisimító szérumot. Ha ez sem segíteni, akkor erre az eshetőségre is felkészülve, vedd elő a mindig magadnál tartott hajgumit, bár vészhelyzetben egy csinos kendőt is bevethetsz hajpántként. Az extra gubancos haj ellenszere egy csinos kis konty lehet, aminek komolyságát pár oldalt kiszabadított tinccsel ellensúlyozhatod.

Csak semmi fény!

Nyáron ha nem is végzünk intenzív mozgást, akkor is megizzadhatunk, így gyorsan fényessé és zsírossá válhat az arcunk. Ha a kifényesedett arcbőr ellen épp nem tudod bevetni a csodaszer púder, akkor egy mattítópapírral vagy egy sima papírzsepivel is itasd fel a verejtéket.

Elszíneződött ajkak

A vörösbor és egyes koktélok könnyen elszínezhetik az ajkakat, amiktől bizony nem tudsz csak úgy megszabadulni. A legtöbb szórakozóhelyen azonban van az asztalokon ső vagy cukor, ebből egy csipetnyit szórj a tenyeredbe, rohanj ki a mosdóba és ott egy cseppel vízzel összekeverve vedd fel az ajkaidra az instant ajakradírt.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!