Profi szépségtippek a télre

Kened-vágod a legújabb szépségtrendeket, de mindig nyitott vagy, ha pár hasznos tippről van szó a profiktól? Íme 5 egyszerű trükk, ami sokat segíthet abban, hogy még tökéletesebbek legyünk!

A tökéletes arcbőr

Hiába figyelsz oda arra, hogy milyen termékeket használsz és az arcápolás a mindennapi programod része - mégsem tudsz elérni látványos eredményeket? Ez a szépségbaki vagy inkább akadály elég gyakran felüti a fejét és a háttérben egy igen egyszerű ok húzódik meg. Hiába használunk hatékony és jó termékeket, ha azok nem erősítik egymás jótékony hatását. Érdemes egy termékcsaládból kiválasztani az arcápolási kencéinket, hisz így biztosabb és látványosabb lehet a végeredmény.

A legjobb ápolási programhoz válasszunk egy exfóliáló hatású tonikot, mely nem csak a szennyeződéseket, de ez elhalt hámsejteket is eltávolítja. A tonik nem csak a pattanások kialakulásának kockázatát csökkenti, de a szarkalábakat is halványítja, sőt a hidratáló beszívodását is elősegítheti.

Egy jó szemkörnyékápoló

25 felett már nem árt egy márkás szemkörnyékápoló beszerzése sem. A szarkalábak csökkentése mellett az ideális kozmetikum a táskákkal és a karikákkal is felveszi a versenyt.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!