A 3 Michelin-csillag és a hazai divattervezők találkozása a New York palota hétvégi fogadásán

A gasztronómia élvonala és a hazai divat csúcsa találkozott a Boscolo Budapest hétvégi „Pödör Black Table Fashion Dinner” elnevezésű gasztronómiai csúcseseményen. A Pödör prémium olajok és ecetek gyártója által megálmodott eseménysorozat célja, hogy a legizgalmasabb séfeket hozzák el Magyarországra. Az idei esemény különlegessége, hogy a gourmet menüsort elismert magyar divattervezők kollekciója vezette fel.

3 Michelin-csillag

A különleges menüsort a 3 Michelin-csillaggal is rendelkező német Thomas Bühner, a dortmundi La Table étterem konyhafőnökének köszönhetjük, aki Wolf Andrással és Fekete Antonióval a New York Kávéház és a Salon Étterem séfjeivel alkotta meg a Pödör olajokat és eceteket is felhasználó menüsort. Az ételekben a leghétköznapibb alapanyagok – például a zeller – is ugyan úgy életre keltek, mint a különleges csemegék az őzgerinctől a homárig.

Náray Tamás, Vágó Réka, Merő Péter, Bodis Boglárka...

A menühöz hasonlóan a divatbemutatók is finoman voltak összehangolva, az est folyamán minden fogás között egy-egy rövid ízelítőt láthattunk a márkák legfrissebb kollekciójából:
Elysian, Lendra, Maison Marquise by Tóth Bori, Naray Tamas, Nubu, Peter Mero, Reka Vago, Stan Ahuja.

A Miss Universe Hungary döntősei és a csodaszép ruhák

Az est folyamán a Miss Universe Hungary szépségverseny döntősei mutatták be a ruhákat, köztük Nagy Nikoletta és Kelemen Henrietta, a 2015-ös, illetve a 2014-es szépségkirálynők.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!