Pippa Middleton fast fashion kabátját akarja most minden nő - Fotók

Katalin hercegné húga is diktálja a divatot.

Pippa

Hogyan is felejthetné el a világ azt a napot, amikor Vilmos herceg oltár elé kísérte kedvesét, Kate Middletont. 2011. április 29-et írtunk, és nem túlzás, az egész világ a televízió előtt ült, hogy élőben követhesse a királyi esküvőt. A napnak azonban akadt még egy nagy nyertese, akire még állítólag a menyasszony is megorrolt picit: Katalin hercegnő testvére, Pippa Middleton ugyanis ellopta a showt. Az esküvő helyett a legtöbben az ő fenekéről beszéltek! A TWN.hu híre szerint Pippa most kutyát ment csak sétáltatni, és ismét felrobbant a net.

Kabát

Az esküvőt követően sokáig arról pletykált világ, Harry herceg szemet is vetett a fiatalabbik Middleton lányra, azóta persze ma már tudjuk, Meghan Markle mellett talált rá a boldogság. Pippa azonban az elmúlt években ismét egyre gyarkabban bukkan fel a hírek közt, kiderült, ő is férjhez ment, sőt, már a második gyermekét várja épp. A hétvégén Londonban fotózták le, a kutyáit sétáltatta. Smink és maszk nélkül kelt útra, azonban valami egészen más miatt került a hírek közé. Egy egyszerű Zara kabátot választott ezúttal, és - bár senki nem érti - azonnal keresett termék lett. A nők pillanatok alatt rabolták ki belőle a készleteket!

2011. április 29-én a fél világ a televíziók előtt ült, hogy élőben nézze Katalin és Vilmos herceg esküvőjét. Akkor azonban Katalin húga, Pippa ellopta a showt, kerek popsijának köszönhetően azonnal a címlapokon landolt világszerte. A hirtelen jött népszerűségét azóta jótékony felhívásokra igyekezett használni, aztán férjhez ment és már második gyerekét várja. A hétvégén készült képek megőrjítették a nőket. Egy kabát a felelős.
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: profimedia - reddot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!