Fashion&Beauty

Soha többé nem kell a hátadon lévő pattanások miatt szenvedned: ezzel a házi csodaszerrel gyerekjáték lesz eltüntetni a makacs pöttyöket

A te életedet is megkeserítik a háton kialakuló pattanások? Akkor van számodra egy jó hírünk: ha kipróbálod az alábbi, otthon elkészíthető gyógymódot, pikk-pakk megszabadulhatsz a bosszantó bőrproblémától.

Pofonegyszerű módszer

Bár a leggyakrabban az arcunkat borítják be a pattanások, sokszor a stressz vagy az egészségtelen életmód hatására a hátunk sem lesz kivétel. Márpedig hiába tudjuk őket könnyebben elrejteni, az ott megjelenő piros pöttyök is ugyanolyan zavarók, mintha az arcunkon lennének. Most eláruljuk, mi az oka a megjelenésüknek, valamint hogyan lehet a leggyorsabban megszabadulni tőlük egy természetes és pofonegyszerű házi gyógymódnak köszönhetően; részletek a galériában!

Kevesen tudják, hogy az arcunkhoz hasonlóan a hátunkat is faggyúmirigyek borítják, így a piros pattanások sajnos ott is könnyen kialakulnak.
Kattints a további képekért!

Jobban teszed, ha nem napozással vagy szolizással próbálod eltüntetni a bőrproblémáidat, ugyanis nem is gondolnád, mennyire a visszájára fordulhat a dolog.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Women's Health

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.