Te megmondanád? Évek óta parókát hord a gyönyörű énekesnő, még csak észre se vette senki

Igazinak gondolták frizuráit a rajongói.

Zendaya esete a parókákkal

A 21 éves Zendaya Coleman (Oakland, Kalifornia) karrierje a Disney Channelen vetített Indul a risza! című sorozattal indult (Raquel "Rocky" Blue karakterével), de hamar kiderült, hogy a tehetséges lány nem csak a képernyőn, hanem a színpadon is képes bizonyítani. 2013-ban jelent meg első stúdióalbuma, azóta is töretlenül ível a pályája felfelé, ráadásul igazi stílusikonná nőtte ki magát, és ma már - szemtelenül fiatal kora ellenére - őt is az A-listás sztárok közé sorolják.

Zendaya azon hírességek közé tartozik továbbá, akik sosem okoznak csalódást, ha a vörös szőnyeges megjelenésükről van szó. Az énekesnő után sokan megfordulnak, ami nem meglepő, hiszen mindig stílusos, elegáns és szexi, pontosan tudja, mi áll jól neki, és hogyan hangsúlyozza erősségeit. A gyönyörű lányt azonban nagyon ritkán látni természetes fürtjeivel, ugyanis általában parókát visel a nyilvános eseményeken. "Szeretem variálni a külsőm és új dolgokat kipróbálni. Akárhányszor valami extrémebb hajjal állok elő, az emberek kiakadnak és stresszelnek, mit tettem..." - mondta. Cikkünkben ezúttal összeszedtük a sztár különleges frizuráit, bőven volt miből válogatnunk...

Platinaszőke rövid

Zendaya legutóbb a British Fashion Awards díjátadó gáláján viselt egy platinaszőke, rövid parókát Londonban. A hosszú, göndör, barna haja után ez éles váltás ugyan, de mivel gyönyörű arca van, minden frizura jól áll neki.

"Vintage"

Ehhez a képhez Zendaya annyit fűzött: "Vintage", a rajongói pedig Selena Gomezhez hasonlították. Valóban felfedezhető némi stílusbeli egyezés, de a lényeg, hogy a sztár nem vágatta le a haját, ez is csak egy trükkös paróka, amit az adott eseményre szánt.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak