Tartósabb lesz a parfümöd nyáron, ha a tested erre a pontjára fújod

A legmárkásabb, legjobb minőségű parfümök is kevésbé tartósak nyáron, a forró melegben. Szerencsére van egy bevált tippünk, ami segít, hogy tovább maradjon meg a kedvenc darabod illata.

Tartós parfümök

Parfümöt szinte kivétel nélkül minden ember használ, hiszen az illatos cseppeknek köszönhetően még finomabb, szexisebb illatunk lesz. Ráadásul a megfelelő illat a párválasztásban és a csábításban is segít, hiszen sokszor a másik illatfelhőjét is figyelembe vesszük, mielőtt összejövünk vele. Noha általában a nyakunkra, a kezünkre és néhányan a ruháinkra fújunk az üvegcséből, a szakértők most elárulták, nyáron a nagy izzadtságban hova fújjuk, hogy egész nap megmaradjon az illat.

Tévhitek

A szakértők szerint számtalan tévhit kering a parfümökkel kapcsolatosan. Nem csak arról, hogy pontosan hová kell fújni, hol illatozik a megfelelően. Az árral és a tartóssággal kapcsolatban sem vagyunk mindig tisztában, hiszen a drágább termékeknél magától értetődőnek vesszük a tartósságot, holott ez nem mindig van így. A következőkben eláruljuk, hova permetezzük, hogy tartós legyen a nyáron is, illetve hogy miket kell tudnunk, mielőtt megvásároljuk a tökéletes parfümöt.

Cikkünk folytatódik...

Fotó: Pexels

Oldalak

  • 1
  • 2