Fashion&Beauty

Egész nap kellemes illatfelhőben fogsz úszni: ha így használod a parfümöt, a szokásosnál is tartósabb lesz

Nemcsak az illatszer minőségén, de a helyes használatán is múlhat a parfüm tartóssága. Cikkünkben most eláruljuk, mire érdemes figyelni, ha minél tovább szeretnéd érezni magadon kedvenc illatodat!

Csak néhány szabályt kell betartani

Valószínűleg többen is tapasztaltuk már, hogy egy drága parfüm megvásárlása nem garantálja feltétlenül azt, hogy az illatot tartósan érezzük bőrünkön. Azt mondják, az embernek képesnek kell lennie arra, hogy egy jó parfümöt viselni is tudjon, csak úgy, mint a ruhákat. Ha nem tudod, hogyan kell használni a kedvenc parfümöd, akkor csak elpazarolod anélkül, hogy elérnéd vele a hosszantartó, kívánt hatást - azt az illatfelhőt, ami még nem túl fullasztó, de mindenki észreveszi körülötted, mégsem sok vagy kevés. Ezt az egyensúlyt nehéz elérni, galériánkban azonban elárulunk pár titkot, hogyan is tudod helyesen viselni a kedvenc illatodat!

Ne keverd a különböző illatszereket! Ha különféle illatszereket használsz egyszerre, például parfümöt, dezodort és testápolót, akkor próbáld meg úgy kiválasztani őket, hogy azok megfeleljenek egymásnak, és lehetőleg ugyanabból a termékcsaládból valók legyenek. Ne legyenek túl különböző illatúak, hiszen ezek így ütköznek majd egymással – ideális esetben egy dezodornak és egy testápolónak egyáltalán nem kéne, hogy illata legyen. Ha azonban mégis azokat a verziókat preferálod, amelyeknek kellemes illatuk van, figyelj oda arra, hogy a különböző termékek nagyjából ugyanazt a fő illatjegyet képviseljék.
Kattints a további képekért!

Ha te is a fürdőszobában tárolod a kedvenc parfümjeidet, van egy rossz hírünk: óriási hibát követsz el.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Real Simple

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.