Fashion&Beauty

Így még sosem láttad Palvin Barbit: szexi fotó készült a szupermodellről, észbontóan áll neki ez a kiegészítő

Palvin Barbi már megannyi oldaláról bemutatkozott, legutóbb azonban olyan kiegészítőben kapták lencsevégre, amilyenben bizonyára még sosem láttad.

Nem fél a megújulástól

A Femcafe.hu is beszámolt arról, hogy Palvin Barbi életében nemrég véget ért egy korszak, ugyanis a világhírű szupermodell drasztikus stílusváltás mellett döntött. Miután szerelmével, Dylan Sprouse színésszel posztolt egy közös fotót az Instagramon, a rajongóknak szinte egyből szemet szúrt, hogy a híresség teljesen máshogy néz ki, mint ahogyan azt már megszokhattuk tőle, hiszen búcsút intett hosszú tincseinek, s mostantól jóval rövidebb frizurával hódít a férfiak körében. Barbi láthatóan nem bánta meg a döntést és jól érzi magát dús hajkorona nélkül is, ami nem meglepő, hiszen valljuk be: így is elképesztően divatosan fest. A modell a minap ismét egy új oldalát mutatta meg: legfrisseb képein a Versace tervezéseiben kapták lencsevégre, amik istenien állnak neki.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.