Fashion&Beauty

Palvin Barbi kihívó szettben várta a rajongóit - Megállt az élet Budapest egyik bevásárló utcáján

Tegnap este nem kisebb sztár, mint Palvin Barbara mutatta be az egyik fehérneműket árusító márka karácsonyi kollekcióját Budapesten a Fashion Streeten. A szupermodell egy kihívó és ultra szexis szerelésben fogadta a sajtó képviselőit és a rajongókat. Nekünk szó szerint leesett az állunk, amikor megláttuk Barbit.

Barbi ragyogott, mint mindig

Barbi pontosan hat órakor libbent be az üzletbe, négy testőr kíséretében. A kötelező interjúk után, nekünk is lehetőségünk volt vele találkozni, ami hatalmas élmény volt. Nem most találkoztam először Barbival, azonban mindig letaglóz alázata, profizmusa és persze szépsége. A szupermodell most sem okozott csalódást, egy kihívó melltartót és egy merészen kigombolt, fehér blúzt viselt a bemutatón, természetesen a márka új, karácsonyi kollekciójából.

Ha kíváncsi vagy, hogyan rohamozták meg a rajongók Barbit, lapozz!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?