Öt cucc, ami miatt már nagyon vártuk a szeptembert - a hónap kedvencei

Minden szezon elején izgatottan várjuk és üdvözöljük a divatújdonságokat. Mutatunk öt szuper cuccot, amelyek miatt már nagyon tűkön ültünk, hogy szeptember legyen.

Szeptemberi kedvencek

A csizma

Ennek a csizmának köszönhetően már nagyon vártuk a szeptembert, és ami azt illeti, az esős napokat is örömmel fogadjuk, csak végre viselhessük. Nagy kedvenc lesz a szezonban, nem kizárt, hogy minden második nő viseli majd az utcán. A fast fashion üzletek fehérben, bézsben, khakiben és feketében kínálják, minden színben ütős.

A táska

Annak ellenére, hogy az öltözködésben még mindig a neutrális színek és minimalista szettek kerülnek előtérbe, ha eleganciáról van szó, a kiegészítők - főként a táskák - terén ez a szabály megdőlni látszik. Ebben a kategóriában ugyanis elkezdtek hódítani a feltűnő darabok élénk árnyalatokkal, így nem meglepő, hogy a szezon és a hónap egyik kedvenc bagje egy pink darab.

A farmer

Minden hónapnak - és szezonnak - megvan a maga kedvenc farmernadrágja. Szeptember megnyerte a flare fazont és a hagyományos "jeans blue" színt. Ez a szabás mindenkinek jól áll, mert hangsúlyozza az előnyös részeket és elrejti a hátrányosabbakat.

A kabát

A trench coat szeptemberre a legjobb választás - könnyed, nem annyira meleg, az a kabát, amit 20 fokban már felvehetsz. Most az oversized stílus tarol, és ha ránk hallgatsz, hagyományos bézst választasz.

Az ékszer

Az arany ékszerek és kiegészítők korát éljük, így a hónap egyik kedvence is egy ilyen nyaklánc, amely vagány és stílusos.

fotók, leadfotó: zara, stradivarius, ecipo

Oldalak

Címkék: