Fashion&Beauty

Hideg időben is vár a természet: szuper szettek az ősz-téli szezonra

Hazánkban a kirándulók száma a nyári szezonhoz képest látványosan csökken az őszi-téli időszakban, holott túrázni minden évszakban csodás élmény. Nem meglepő módon ilyenkor a legtöbb természetjárót a hűvösebb időjárás tartja vissza a hosszabb-rövidebb kirándulásoktól, pedig néhány jól megválasztott ruhadarabbal meg sem érezzük a mínuszokat.

A kényelmes őszi-téli túrákhoz érdemes legalább három réteggel készülnünk: alulra olyan aláöltözetet válasszunk, ami védi bőrünket a hideg ellen, és jól vezeti a nedvességet. Erre kerüljön egy meleg, ugyanakkor könnyű, nagy mozgásszabadságot biztosító szigetelőréteg, szeles, esős idő esetén pedig mindenképpen érdemes egy harmadik, külső réteggel is készülnünk, egy olyan héjkabáttal, ami rossz idő esetén is véd minket és ruházatunkat az időjárás viszontagságaitól.

Ezen felül a stílus és a jó kombinálhatóság is fontos szempont a megfelelő darabok kiválasztásakor, hogy a természetbe látogatók ne csak a hidegtől védve, de valóban önfeledten járhassák be a színpompás őszi avarral vagy csillogó téli zúzmarával borított tájakat. Mi ezúttal a Fjällräven 2022-es őszi-téli kollekciójából válogattunk, nézd meg, mik lettek a kedvenceink!

A szeszélyes őszi időjárásban különösen fontos a réteges öltözködés, hiszen így a legkönnyebb alkalmazkodni a változó hőmérséklethez. Ebben kulcsszerepet játszanak a középrétegek, amelyek a testhez közel extra szigetelésként szolgálnak, enyhe időben pedig önmagukban is elegendő védelmet nyújtanak. A puha, etikus gyapjúból előállított Övik Knit Roller Neck pulóver kiváló hőszabályozást biztosít, stílusos dizájnjával pedig bármelyik hétköznapi ruhadarabbal jól kombinálható.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!