Fashion&Beauty

Ezeket a divattrendeket neked is muszáj kipróbálnod idén ősszel - nem lehet mellélőni velük!

Bár idén meglehetősen elhúzódott a vénasszonyok nyara, sajnos ideje belátnunk, hogy hivatalosan is elkezdődött az ősz, ezért megéri végre vetni egy pillantást az idei ősz legnépszerűbb divattrendjeire is.

Ősszel is stílusosan

Igaz, hogy egyelőre még nincs olyan hideg, mint amennyire az várható lenne, sosem lehet elég korán felkészülni az új évszak kezdetére. Ahogy elbúcsúzunk a nyár könnyed és színes öltözékétől, rendszerint új színek, anyagok és stílusok veszik át a főszerepet, nem lesz ez másként idén ősszel sem. Az őszi divattrendek mindig izgalmasak, hiszen lehetőséget kínálnak a rétegek viselésére, a meleg kötött pulóverek és a kényelmes kabátok előkeresésére a szekrény mélyéről. Az őszi divat viszont nem csupán praktikus, hanem elképesztően stílusos is lehet. Ha kíváncsi vagy, pontosan milyen trendek is fogják uralni az idei szezont, nézd meg a galériát!

1. Stílusos gyűrődések A különböző izgalmas anyagok gyűrődésekkel való feldobása állandóan visszatérő trend a divat világában, így már többször bebizonyítva, hogy talán sosem megy ki teljesen a divatból. Legyen szó egy lágyabb anyag finom ráncozásáról, vagy éppen a durvább, sűrűbb gyűrődésekről, ezek az apróságok képesek bármilyen őszi outfitet stílusossá és izgalmassá varázsolni, hiszen plusz textúrát adnak az egyszerű daraboknak is.
Kattints a további képekért!

Az oversized pulóverek, bár látszólag unalmasak, az őszi öltözködés titkos fegyverei, melyek kényelme és sokoldalúsága révén stílusos szettek alapjai lehetnek.

Leadfotó: Pexels, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.