Fashion&Beauty

Logómánia és retró: Ezek lesznek a szezon legdivatosabb táskái

Visszatérnek a 70-es évek ikonikus darabjai.

Megújult táskakollekció

Az idei őszi táskatrend sem lesz unalmas, melynek szintén a 70-es 80-as évek adták az inspirációt. Az egészen minitől elkezdve az óriási pakolós táskákig minden megtalálható lesz, izgalmas mintákkal, színekkel. Ebben az évben mindennél fontosabb lett a márka megjelenése is, így természetesen azok is díszítő elemekként szolgálnak.

Kerek forma, láncok

Visszatérnek a 70-es évek ikonikus kerek táskái, melyek különleges anyagokból, klasszikus színekben készültek. Az egyik legfontosabb divatelem idén a láncból készül pánt lesz, természetesen ebben a tipusban is az lesz a legmenőbb, amelyiken logó is szerepel.

Shopper

Természetesen a nagy bevásárlótáskák sem tűnnek el a süllyesztőben, viszont alaposan átalakulnak. Itt is meghatározóak lesznek a luxusmárkák színei, logói, színekben pedig a mustársárga, a piros és a zöld dominálnak majd.

Még több táskáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...