Fashion&Beauty

Ha csak egy dolgot kennél a bőrödre, ez legyen az: ez az összetevő lehet a megoldás a ráncok eltüntetésére

Ezt az összetevőt építsd be a bőrápolási rutinodba.

Rengeteg mindenre jó

Az új évtized kezdete óta a dolgok enyhén szólva kaotikusak. Tehát ha a bőröd kissé fáradtnak tűnik, az adenozin-trifoszfát (röviden ATP) pontosan az a hatóanyag, amire az arcodnak szüksége lehet egy kis energialökethez – ráadásul segít csökkenteni a ráncok megjelenését is. Az ATP egy olyan bőrápoló összetevő, amelyet páratlan előnyeiért dicsérnek. Az öregedésgátló, nyugtató és a ráncok megjelenését és a nedvességszintet javító képességről beszélünk.

Mutatjuk, hogy mit kell tudnod erről a sokoldalú összetevőről:

Mi az az adenozin-trifoszfát (ATP)? Az ATP természetesen megtalálható a szervezetben, és az élő sejtek elsődleges energiaforrása. „Úgy is gondolhatsz rá, mint a benzinre” – magyarázza Dr. Ramya Garlapati, bőrgyógyász. Ha elfogy a benzin, az autó nem tud elindulni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Forrás: Instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.