Fashion&Beauty

Egész évben ragyogó bőr – mindent az orvosi mélyhidratálásról

Ki ne vágyna a legfárasztóbb napok után is arra, hogy bőre üdének mutatkozzon akkor is, amikor kevesebb időt tudott a bőrápolási rutinra szánni. Persze ezzel senkit nem akarunk arra buzdítani, hogy hagyja el a jó minőségű kozmetikumait, inkább arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a külső támogatás mellett a belső támogatás legalább olyan fontos, és nagyon látványos - szakértőnk, Dr. Solymosi Ágnes a következőkben a mélyhidratálást taglalja.

Tabuk nélkül - Dr. Solymosi Ágnessel

Esztétikai rovatunkat az a mindennapi igény hívta életre, hogy mi, nők szeretnénk minél tovább jól kinézni és ennek érdekében meg is teszünk mindent. Viszont, ha megkérdezik, mi a titok, a többség nem vállalja fel, hogy a harmincas évek közepétől bizony sokkal többet ér egy megfelelő kezelés, mintha kizárólag drága krémektől várnánk a megoldást. Ha velünk tartotok, mostantól tabuk nélkül beszélünk azokról a kezelésekről, amelyek valóban segítik megőrizni fiatalkori vonásainkat és amelyeket ma már a nők jelentős hányada igénybe is vesz. Ismerjétek meg a hosszan tartó fiatalság valódi titkait Dr. Solymosi Ágnestől, a G1 Intézet bőrgyógyász-kozmetológusától, aki a Femcafe szakértőjeként mostantól két hetente jelentkezik írásaival. És ne mondjuk azt többé egymásnak, hogy "oh, fogalmam sincs, mi az a hyaluron sav" és csak "hollywoodi sztárok kapcsán hallottam eddig a botoxról". Mert ez egyszerűen nem igaz. Bővebben itt olvashatsz Dr. Solymosi Ágnesről.

"Ha mindenki egyforma lenne, megszűnne a szépség."

(Charles Darwin)

Orvosi mélyhidratálás

Az életkor előrehaladtával bőrünk fakóbbá, petyhüdtebbé válik, kevésbé ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. A bőr hidratáltságát a hialuronsav tartalma biztosítja, mely sajnos már a harmincas éveinkre jelentős mértékben csökken. A legtöbb kozmetikum tartalmaz ugyan hialuronsavat, de krém vagy szérum formájában ez nem jut el bőrünk mélyebb rétegeibe.

Az orvosi mélyhidratálások során a keresztkötött hialuronsavat nem arcformázás, hanem tartós belső hidratálás céljából juttatjuk a bőr mélyebb rétegébe. A kezelések előtt érzéstelenítjük a bőrt, majd apró tűszúrásokkal vagy kanül technikával a bőr irha rétegébe visszük be a hialuronsavat. A kezelések után a bőr üdébbé, feszesebbé válik. Az arc bőre mellett a nyak, dekoltázs és kézfej területén is alkalmazzuk az orvosi mélyhidratálás ezen formáit, melyek az esztétikai beavatkozások palettáján nagyon kedvelt kezelésnek számítanak és egész évben végezhetők. Többféle kiváló anyag és technika létezik a belső hidratálás elérésére, személyre szabhatóvá téve a beavatkozásokat - hangsúlyozza szakértőnk, a G1 Intézet kozmetológus-bőrgyógyásza, Dr. Solymosi Ágnes.

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.