Interneten rendelt menyasszonyi ruhát: döbbenetes, mit kapott

Nem a legjobb döntést hozta a menyasszony: interneten rendelte meg a menyasszonyi ruháját, és mondanunk sem kell, hogy eléggé pórul járt.

Az egyik legfontosabb dolog

Minden menyasszony arról álmodik, hogy a nagy nap tökéletesen alakul. Kevés olyan dolog van a ceremóniával kapcsolatban, amiben annyira biztosan lennének az arák, mint a ruha. Amikor gyermekként esküvőről álmodozunk, a szemünk előtt van, hogy egy habos-babos, vagy éppen szolid ruhában vezetnek minket az oltár elé. Talán nem is történhet annál nagyobb katasztrófa, mint amikor a ruha nem olyan, mint amilyet megálmodtunk.

Van, aki inkább spórolna

Ruhákat próbálgatni igazi csajos program, ám néhányan nem tartják túl praktikusnak, mások pedig spórolni szeretnének, ezek a fő okai annak, hogy egyesek az interneten, látatlanban, próba nélkül rendelik meg a menyasszonyi ruhát. Vannak pozitív esetek, amikor élőben tényleg olyan, mint amilyet a weboldalon mutatnak, azonban néhány esetben sírás a vége, mert a kiszállított csomagnak semmi köze nincs az elképzelésekhez. Így járt az a nő is, akinek a barátnője egy Facebook csoportban osztotta meg a negatív tapasztaltot, de bár ne tette volna, ugyanis amit együttérzés helyett kapott, azt nem tette zsebre.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2