Fashion&Beauty

Így öregíted magad: 7 dolog, amit tilos lenne hordaniuk a nőknek 40 felett

Vannak darabok, amik tényleg csak öregítenek.

Fiatalos külső

Mindannyian szeretnénk fiatalosak maradni, és ha a ráncok kialakulását nem is tudjuk megakadályozni, a frizuránkkal és ruháinkkal sokat fiatalíthatunk külsőnkön. Ehhez azonban tudnunk kell, melyek azok a ruhadarabok, amiket egy bizonyos kor felett már nem szabad viselnünk.

1. Testszínű harisnya

Sajnos egy bizonyos kor felett már inkább öregesnek tűnik ez a harisnyaszín, mint divatosnak. Ha fiatalos külsőt szeretnénk magunknak biztosítani, érdemes fekete és sötétkék árnyalatokat viselnünk.

2. Cica sarok

Idén ismét nagy divatnak örvend a cicasarok, ami a fiataloknak nagyon jól is áll. Az idősebb korosztályon azonban inkább nagymásan fog tűnni, ezért ha fiatalos külsőt szeretnénk, kerüljük el.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem a legjobb döntést hozta a menyasszony: interneten rendelte meg a menyasszonyi ruháját, és mondanunk sem kell, hogy eléggé pórul járt.
Sztárok
Sarolta mexikói császárné 60 évvel élte túl szeretett férjét, de sosem tudta kiheverni igazán I. Miksa halálát – gyásza odáig fajult, hogy tévképzetek kezdték uralni elméjét, így elmebeteggé...
Sztárok
A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X...