Fashion&Beauty

Így öregíted magad: 7 dolog, amit tilos lenne hordaniuk a nőknek 40 felett

Vannak darabok, amik tényleg csak öregítenek.

Fiatalos külső

Mindannyian szeretnénk fiatalosak maradni, és ha a ráncok kialakulását nem is tudjuk megakadályozni, a frizuránkkal és ruháinkkal sokat fiatalíthatunk külsőnkön. Ehhez azonban tudnunk kell, melyek azok a ruhadarabok, amiket egy bizonyos kor felett már nem szabad viselnünk.

1. Testszínű harisnya

Sajnos egy bizonyos kor felett már inkább öregesnek tűnik ez a harisnyaszín, mint divatosnak. Ha fiatalos külsőt szeretnénk magunknak biztosítani, érdemes fekete és sötétkék árnyalatokat viselnünk.

2. Cica sarok

Idén ismét nagy divatnak örvend a cicasarok, ami a fiataloknak nagyon jól is áll. Az idősebb korosztályon azonban inkább nagymásan fog tűnni, ezért ha fiatalos külsőt szeretnénk, kerüljük el.

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.