Fashion&Beauty

Az év divatbakija - lefotózták a nőt a buszon, mert ilyen ciki nadrágot viselt

Többször is rá kellett néznünk, mire elhittük...

Csalás

Mindannyian ismerünk furcsa trendeket - főleg, ha a 90-es években nőttünk fel, akkoriban futószalagon jöttek a bizarr darabok nap mint nap. Egy nő azonban nagyon belefutott a pech erdőbe, ugyanis olyan nadrágban szállt fel a buszra, ami nem hagyott senkit szótlanul... Máris mutatjuk a róla készült fotót, de előre szólunk, kétszer sem elég megnézni, hogy az ember elhiggye, amit lát.

A leggings

Ahogy a képen is látható, a nő egy nagyon szerencsétlen árnyalatú leggingset választott az utazáshoz, hiszen olyan, mintha semmit nem vett volna föl. Ez is csak egy optikai csalódás, de valljuk be, elég kínos. Hogy nem jutott eszébe ez öltözködéskor?

Fotó: Imgur

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem a legjobb döntést hozta a menyasszony: interneten rendelte meg a menyasszonyi ruháját, és mondanunk sem kell, hogy eléggé pórul járt.
Sztárok
Sarolta mexikói császárné 60 évvel élte túl szeretett férjét, de sosem tudta kiheverni igazán I. Miksa halálát – gyásza odáig fajult, hogy tévképzetek kezdték uralni elméjét, így elmebeteggé...
Sztárok
A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X...