Fashion&Beauty

Az év divatbakija - lefotózták a nőt a buszon, mert ilyen ciki nadrágot viselt

Többször is rá kellett néznünk, mire elhittük...

Csalás

Mindannyian ismerünk furcsa trendeket - főleg, ha a 90-es években nőttünk fel, akkoriban futószalagon jöttek a bizarr darabok nap mint nap. Egy nő azonban nagyon belefutott a pech erdőbe, ugyanis olyan nadrágban szállt fel a buszra, ami nem hagyott senkit szótlanul... Máris mutatjuk a róla készült fotót, de előre szólunk, kétszer sem elég megnézni, hogy az ember elhiggye, amit lát.

A leggings

Ahogy a képen is látható, a nő egy nagyon szerencsétlen árnyalatú leggingset választott az utazáshoz, hiszen olyan, mintha semmit nem vett volna föl. Ez is csak egy optikai csalódás, de valljuk be, elég kínos. Hogy nem jutott eszébe ez öltözködéskor?

Fotó: Imgur

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.