Így pakold be a bőröndöt, hogy minden elférjen benne - Stresszmentesítsd a nyaralást már indulás előtt

Mi valahogy mindig késztetést érzünk arra, hogy a komplett ruhatárunkat magunkkal vigyük még a legrövidebb nyaralásra is. Mert mindig azt a ruhát akarod majd felvenni, ami helyhiány miatt éppen otthon maradt. Mutatunk néhány tippet, hogy minden elférjen a bőröndödben, amit biztosan magaddal szeretnél vinni.

Ékszerek

Összegabalyodik, eltörik vagy eltűnik - általában ez a sors vár az utazáskor elpakolt ékszerekre. Pár egyszerű trükk segítségével nem csak megóvhatod kedvenc kiegészítőidet, de még helyet is spórolhatsz. A gyűrűket például remekül rendszerezheted gyógyszertartóban is, míg a nyakláncok két végére érdemes egy-egy félbevágott szívószálat húzni. Az apró fülbevalók sem tűnnek el, ha egy-egy gombba tűzöd őket, sőt, így a párok is megmaradnak és könnyű lesz szállítani őket.

Helytakarékos ruhák

Próbáld ki, hogy a bőröndben nem egymás mellé hajtogatod be a ruhákat, hanem inkább egymás mellé rakosgatod őket. Így kevesebb helyet foglalnak és nem fog kipúposodni a poggyászod. A melltartókat érdemes egymásba tenni, majd a kosarakba a behajtogatott bugyikat tenni és összehajtani a két kosarat.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!