"Üveg bőr" a nyár legkülönlegesebb sminktrendje - gyönyörű, fiatalos

Idén a természetesség hódít, ami a szépségtrendeket illeti. Korábban megmutattuk, hogyan tudod elkészíteni a legnaturálisabb, legvisszafogottabb, mégis mutatós sminket, most pedig vázoljuk a nyári szezon kedvencét: "üveg bőr", azaz "glass skin". Így csináld.

"Glass skin" - "üveg bőr" a nyár sminktrendje

A különleges trendeknek manapság elég kreatív fantázianevük van, nem meglepő, hogy az idei nyár kedvenc sminkje például a "glass skin", magyarul "üveg bőr" meghatározásra hallgat. A megjelenés lényege, hogy nagyon üde, fiatalos és ragyogó végeredményt érjünk el pár termék használatával - főszerepet kap a highlighter, és a különféle magas fényű produktumok. Néhány perc alatt kész egyébként, tehét nem egy időigényes projektről van szó, viszont a finálé annál dekoratívabb. A meleg szezonban hatalmas sláger lesz, mutatjuk, hogyan tudod magadnak otthon megcsinálni.

Hogyan csináld

A sminket a Rihanna által alapított Fenty Beauty globális nagykövete és szakembere, Priscilla Ono mutatja be egy modellen. Amennyiben számodra nem elérhetőek a videóban használt termékek, helyettesítheted más - akár drogériás - verziókkal is, a lényeg, hogy a highlighter (többféle) legyen kéznél.

A sminkmester elsőként - az alapozó előtt - is már egy fényes primerrel (stick highlighterrel) kezdi, majd a legvégén megismétli kétszer is a highlighteres lépést, egyszer folyékony változattal, egyszer pedig egy púderes textúrát visz fel. Érdemes ilyenkor rétegezni az egyes termékeket, hogy tartósabb és intenzívebb legyen a végeredmény.

Leadfotó: 123rf

Oldalak