Ezekre a szépségápolási termékekre van szüksége minden nőnek nyáron: nem maradhatnak ki a neszesszeredből

Nem tudod, hogyan sminkeld magad idén nyáron? Itt egy kis segítség, hogy a legforróbb pillanatokban is tündökölhess! Az AVON Szépségszakértője, Károlyfi Edit összeszedte nekünk az idei nyár legizgalmasabb sminktrendjeit.

Mire lesz szükséged?

A nyár legtöbbünknek a pezsgésről, szórakozásról és nyaralásról szól, amikor mindenki a legszebb formáját szeretné hozni. Ebben az öltözködés mellett sminkünknek is nagy szerepe van, ezért most vegyük is sorra a nyári sminkelés alapjait, és merüljünk el az idei nyár meghatározó trendjeinek vizében.

Könnyű alapozó!

A meleg hónapokban bőrünk alapozását a „kevesebb néha több” elv határozza meg! A legnagyobb melegben fontos, hogy magas fedésű alapozónkat egy hidratáló BB krémre vagy könnyedebb alapozóra cseréljük, és csak a legkritikusabb területeken használjunk korrektort, hiszen kulcsfontosságú, hogy bőrünk lélegezni tudjon. A testesebb alapozók egyrészről könnyen eltömíthetik pórusainkat, amelyekben a meleg idő hatására felgyorsulhat a baktériumok szaporodása, így könnyebben alakulhatnak ki pattanások, mitesszerek arcunkon, másrészről a meleg napokon bőrünk verejtékezésétől a sűrűbb alapozók könnyen összecsomósodhatnak, csúnyán összeállhatnak arcbőrünkön, tönkretéve ezzel teljes sminkünket. Károlyfi Edit kedvenc nyári alapozója az Avon Szérum hatású alapozó, amely E- és C-vitaminnal dúsított, 30-as fényvédő faktorral turbózott formulájával védi és ápolja is bőrünket, miközben hagyja szabadon lélegezni, nem utolsó sorban pedig ragyogó finishével az év meghatározó trendjéhez is alkalmazkodik, amelyről a következőkben mesél nekünk a szakértő.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak