Neon vagy pasztell? - Válassz alkalomhoz illő darabot!

Annak ellenére, hogy a tavaszi természet színei még váratnak magukra, nekünk nem szabad megfeledkeznünk róluk.

A pasztell és neon árnyalatok az idei ruhatárunkból nem hiányozhatnak, de mikor és melyiket érdemes választani?

Alkalomhoz illően
A pasztell árnyalatokkal letisztultabb, elegánsabb megjelenést érhetünk el, mint a neonszínekkel. Ezért ezeket az összeállításokat bátran választhatják azok, akik inkább a visszafogottabb stílus képviselői. Akik kedvelik a kihívó színeket, de hivatalos eseményre készülnek, nekik is jobb döntés egy pasztellekből összeállított szett.

Előnyök és hátrányok
A pasztelleket bátrabban kombinálhatjuk, míg a neon árnyalatokkal óvatosabban kell bánnunk, hiszen több élénk szín együttes jelenléte zavaró is lehet. Akik kedvelik a figyelemfelkeltő darabokat, azoknak a ruhatárából nem hiányozhatnak a merész színek, de óvatosan, mert a kevesebb néha több. Néhány idei összeállítás azt sugallhatja, bátran variálhatod ezeket is, a leghatásosabb azonban mégis az, amikor egy fekete-fehér összeállítást dobunk fel egy neon árnyalattal.

Csak egy kiegészítő
Akik eddig úgy gondolták, elég volt a neon színekből és nem tudnak azonosulni a 80-as, 90-es évek újra hódító irányzatával , azok idén választhatnak a letisztult színek mellé egy élénk kiegészítőt. A táskák, cipők, övek most minden árnyalatban megtalálhatóak lesznek, így azok is kísérletezhetnek, akik eddig elutasították a neont.

Fotók: Pinterest.com

Oldalak