Fashion&Beauty

Ne kövesd el ezeket a hibákat! - Őszi-téli divatbakik

Minden szezonnak, évszaknak megvannak a maga buktatói, amelyekbe könnyű beleesni. Összegyűjtöttük az őszi-téli szezon leggyakoribb hibáit, hogy elkerülhessük őket és megjelenésünk mindig kifogástalan lehessen.

Nyári darabok

Vannak olyan nyári ruhák, amelyek könnyen őszivé alakíthatók, mivel passzolnak a bokacsizmához, illetve a kötött pulóverhez. A legtöbb nyári ruhánkat azonban, harsány színűk, könnyed anyaguk miatt érdemes eltennünk az első tavaszi napsugarak megjelenéséig.

Alul öltözés

Sokan dacolnak a hideggel és a hőmérséklet csökkenése ellenére sem öltöznek fel az évszaknak megfelelően, balerinacipővel, harisnya nélkül viselt miniszoknyával sokkolják a pulóverben didergő társaikat.

Túlöltözés

A fordított helyzet is gyakori jelenség, amikor egy kis szél vagy eső hatására előkerülnek a hatalmas kötött sapkák, sálak, pedig a boltok polcain széles választékot találunk az átmeneti időre tervezett kiegészítőkből, a vékonyabb anyagból készült sapkából, az idei nagy slágerből, a kalapból, valamint a gyönyörű kendőkből.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...