Ne keresd tovább az idei nyár legnagyobb frizuratrendjét - mindenki ezt a stílust fogja viselni

Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!

Itt a vízesés frufru

Ha gondolkodtál már rajta, hogy frufrut vágass magadnak, de még nem vagy biztos benne, hogy milyen fazon állna jól, akkor próbáld ki az idei nyár legnagyobb hajtrendjét a vízesés frufrut! A vízesés frufru lényegében egy apróbb frufru, amely mindkét oldalt kicsit hosszabb, hogy keretezze az arcot. A végei miatt van benne egy kis függöny frufru is, a végeredmény pedig egy tökéletes nyári frizura, ami szerencsére kevés karbantartást igényel. A legjobb az egészben, hogy a vízesés frufru minden hajtípuson remekül mutat. Textúrát ad és zökkenőmentesen beleolvad a hajunk többi rétegébe, így sok frizurát lágyabbá és stílusosabbá tehet. Ez a típusú frufru különösen jól áll a szív alakú vagy szögletes arcformával rendelkezőknek, illetve azoknak, akiknek nagyobb a homloka. Ennek oka, hogy a vízesés frufru kiemeli az arccsontokat és a szemeket, mivel ívesebb vonalának köszönhetően épp a szempillák és az arccsontok fölött helyezkedik el.

Ha még nem győztünk meg eléggé, kattints a galériára és meríts inspirációt a nyár legnagyobb hajtrendjéből!

Mint a legtöbb frufru esetében, itt is rendszeres igazításra lesz szükséged, de a vízesés frufru egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy hosszúnak és tökéletlennek kell lennie.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: women.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...