Lenyűgöző címlapfotón pózol kisbabájával az 51 éves Naomi Campbell

Az utóbbi évtizedek egyik legnépszerűbb modellje a brit Vogue márciusi számának címlapján mutatta meg gyermekét, akit tavaly májusban hozott a világra.

Későn jött anyaság

Tavaly májusban a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy világra jött a brit származású szupermodell, Naomi Campbell első gyermeke. Az akkor 50 esztendős híresség az Instagram felületén adott hírt a kicsi érkezéséről.

„Egy gyönyörű kis áldás engem választott anyukájának. Megtiszteltetés, hogy egy ilyen gyengéd kis lélek érkezett az életembe, és nincsenek szavak arra az élethosszig tartó kötelékre, ami a kis angyalkámmal köztünk lett. Nincs ennél nagyobb szeretet” – írta akkori bejegyzésében a világsztár.

Azóta nemigen osztott meg újabb részleteket újdonsült anyaságáról, most azonban végre megtörte a csendet - méghozzá nem is akárhogyan. Az 51 éves Campbell ugyanis a brit Vogue márciusi címlapján kilenc hónapos kisbabájával együtt pózol. A minden ízében nagyszerű, ámulatba ejtően stílusos, földöntúli békét sugárzó fotó természetesen rögtön lenyűgözte az internet népét. Néhány óra elteltével máris több százezer lájkot gyűjtött be.

Persze a zseniális felvétel önmagában talán még nem csigázná fel kellőképpen a szupermodell rajongóit. Naomi Campbell a Vogue-nak most először beszélt arról, hogyan alakította át mindennapjait a későn jött anyaság.

Lapozz, mutatjuk a további részleteket!

Oldalak

  • 1
  • 2