Nagypál Kriszti elindult - Így vág neki a világversenynek Magyarország Szépe

Ma érkezik meg Londonba hazánk legszebb lánya, ahol egy hónapos felkészítő tréningen vesz majd részt. Még az indulása előtti pillanatokban kérdeztük a szépségkirálynőt.

Miss World 2019

Nyár óta teljesen megfordult a világ Nagypál Krisztinával, aki idén nyáron a Magyarország Szépe szépségversenyen királynő lett. A 22 éves szőke szépség nem számított arra, hogy őt választják az ország legszebb nőjének, mivel az élete a tánc volt, ami mellett modellkedett is. 12 évig versenyszerűen űzte a sportágat, akrobatikus rocky és latin stílusban, de tanulmányait sem hanyagolta el: idén júniusban diplomázott a Metropolitan Egyetemen, emberi erőforrás szakon. Jelenleg Budapesten él a párjával, akire az elmúlt hónapokban kevés ideje jutott, hiszen minden szabadidejét a Miss Worldre való felkészülés tette ki.

"Élménydús volt az elmúlt pár hónap, szinte minden nap edzettem, gyakoroltam a színpadi mozgást, a kommunikációt és voltam több ruhapróbán is. A felkészüléssel párhuzamosan modellként dolgozom, ami egy nehezítő tényező volt. Szabadidőm egyáltalán nem volt, csak amikor hazaértem és bedőltem az ágyba. A kimerültséget jól ellensúlyozza az izgatottságom, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a londoni világverseny" - mesélte Kriszti a Femcafe.hu-nak.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: Pancsó Gergely

Oldalak

Szólj hozzá Te is!