Nem bírunk betelni Zuhair Murad ruháival - minden nő ezekre a darabokra vágyik

Megvannak a kedvenc tervezőink, odavagyunk például Tom Ford kreációiért, Yves Saint Laurent darabjaiért, de a bronzérmes befutó tuti, hogy Zuhair Murad, aki úgy tudja, mi kell a nőknek, ahogy senki más.

Murad haute couture-je

Zuhair Murad az a designer, aki olyan ruhákat tervez, melyek minden nő álmai. Nemcsak extrák és különlegesek a darabjai, hanem kivételesen részletgazdagok is, az ő kreációin minden apróság maximálisan kidolgozott és precíz, egyszerűen nem találsz rajtuk hibát. Az haute couture cuccairól pedig ne is beszéljünk, eláll tőlük az ember lélegzete.

1971-et írunk. Az USA-ban betiltják a dohányáru reklámozását a televízióban. A NATO fellövi a második távközlési műholdat a Kennedy Űrközpontból. 79 évesen meghal Rákosi Mátyás. Ugyanebben az évben megszületik Libanonban egy igazi zseni, aki 2021-ben a divatipar egyik legfontosabb neve, akinek kreációit milliók várják szezonról-szezonra a kifutókon, és akit a nők bálványoznak, mert a ruhái megtestesítik mindazt, amire a gyengébb nem képviselői vágynak - eleganciát, dominanciát, tekintélyt és valami pluszt, valami különlegeset.

Zuhair Murad sokat tett már le az asztalra a szakmában. 1999-ben - 28 esztendősen - jelent meg először divatbemutatón Rómában, a debütálása után pedig szinte rögtön sikert sikerre halmozott. Ma már világsztárok százai viselik kreációit a vörös szőnyegen, és bárki látja a ruháit, megérti, miért akkora példakép.

"Ambiciózus ember vagyok és mindig a legjobbra törekszem. Szerettem volna kitűnni a tömegből a kreációimmal, ez a hitvallás már végig elkísér az utamon." (Murad)

leadfotó: profimedia - reddot

Oldalak